Úvod PRESS ROOM Tiskové zprávy Möve Capri - luxusní froté s tradiční italskou majolikou

Möve Capri - luxusní froté s tradiční italskou majolikou

Představte si nádherný letní den na ostrově Capri: bílé domky, azurové nebe a křišťálově průzračné moře, modrá ve všech svých odstínech. Ve stínu teras a v interiéru elegantních domů uchovávají potřebný chlad dlážděné podlahy. Ornament těchto dlaždic odráží regionální tradici a řemeslnou zručnost italského jihu.

Nová řada Capri je inspirována právě tradiční italskou majolikou. Typické vzory a barvy této jihoitalské keramiky jsou vytvořeny pomocí žakárového vzoru. Ručníky a osušky z této řady mají na sobě okouzlující vzor dlaždičky, proužku nebo zcela geometrického designu.

V nabídce jsou rovněž vzorované lehké župany s froté podšívkou a kratší saténové kimono s decentním potiskem. Design koupelnových doplňků připomíná taktéž vzory a styl dlaždic, typických pro ostrov Capri. Vysoce kvalitní svíčky Capri ve třech různých barvách a vůních, jsou zabaleny v luxusních keramických nádobách s dřevěným víčkem.

Koupelnové doplňky Capri zaujmou ornamentálními reliéfními vzory, inspirovanými středomořskou řemeslnou výrobou. Tato řada je složena z WC štětky, dávkovače na tekuté mýdlo, podložky pod tuhé mýdlo a dózy na zubní kartáčky. Kolekce je dostupná ve dvou barevných kombinacích, tedy modrobílé a bílé, s vnitřním povrchem malovaným čistě bílou, nebo modrou barvou.

Produkty Capri jsou vhodné pro kombinování s řadou Superwuschel.

Kontakt pro média (další informace, ceny a fotodokumentaci)

Lenka Kocourková

e-mail: lenka.kocourkova@lpk-invest.cz